Programació Bàsica Aplicada a Experiencies Educatives 2017

Katalanska

Aquesta setmana s'ha realitzat el curs d'estiu orientat a l'ús de STEAM dins de les aules de la mà de la Fundació Catalana per a la recerca (FCRi) i l'Escola Tècnica d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisuals de Terrassa (UPC). A través d'aquestes jornades s'ha treballat diferents apartats com són la robòtica, els sistemes de control o impressió 3D entre d'altres.

Aquí teniu les diferents xerrades en format presentació que es van comentar al llarg de la jornada. Recordar que algunes d'elles estan en constant actualització.

Programación Básica Aplicada a Experiencias Educativas 2017

Spanska

Esta semana se celebra el curso de verano orientado al uso del STEAM dentro de las aulas de la mano de la Fundació Catalana  per a la Recerca (FCRi) y l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisuals de Terrassa (UPC). A lo largo de estas jornadas se está trabajando en diferentes apartados como son la robótica, sistemas de control o impresión 3D entre otras.  

Focusing on the Learner

Spanska

¿Como se implementa la filosofía DiY en las aulas? Como podemos introducir todos los proyectos dentro del currículum? 

Hoy se realiza el simposium internacional sobre el proyecto europeo DIYLAB donde se tracta la aplicación de esta filosofía en las esculeas, institutos i universidades.

Focusing on the Learner

Katalanska

¿Com s'implementa la filosofia DiY a les aules? Com podem encabir tots els projectes dins del currículum? 

Avui es realitza el simposium internacional sobre el projecte europeu DIYLAB on es tracta l'aplicació d'aquesta filosofia en les escoles, instituts i universitats. 

Disseny i Impressió 3D UPC Juliol 2016

Spanska

Aquí os dejamos disponible la presentación "Disseño i impresión 3D" (en catalán) donde podéis encontrar las características básicas de la impresión 3D con vídeos para usar en el aula, construcción de impresoras 3D i configuración general.

 

Sidor